CAL 2024

Sarah, een Nieuw Begin

Dit is mijn nieuwe CAL. Ik draag deze deken op aan mijn dochter Sarah. Naast dat zij mij het garen ervoor gegeven heeft, is zij ook de inspiratiebron geweest voor het verhaal achter het ontwerp van deze deken. Je kunt er alles over lezen in de Introductie van 'Sarah'.

Dankzij ons geweldige Haaksteekteam, wordt ‘Sarah’ gepubliceerd in niet minder dan 11 verschillende talen! In de Introductie kun je de namen vinden van deze onmisbare groep van vertalers en testers – zonder hen zou ik verloren zijn.

Voor elk deel zal er ook een video beschikbaar zijn, gemaakt door onze expert, Tania Leis.

Naast de publicatie van de CAL op mijn Haaksteek Website is er nog meer fantastisch nieuws! Vanaf 15 februari zijn er haakpakketten voor ‘Sarah’ beschikbaar, samengesteld door Doris van der Waals, eigenaresse van de Webshop Haakhuis.nl.

4 pakketten beschikbaar!

Kies uit 4 verschillende kleurenpaletten samengesteld door leden van ons eigen Haaksteekteam. Haakpakketten beschikbaar op haakhuis.nl.

Pakket Iman

"Het was heerlijk om met deze vrolijke kleuren, uitgekozen door mijn dochter Sarah, te ontwerpen. Dankzij ons geweldige Haaksteekteam, wordt dit prachtige patroon over de hele wereld verspreid. Ik ben zo benieuwd naar jullie foto’s in Haaksteek op Facebook! Je kunt ‘Sarah’ nu ook als haakpakket bestellen in de webshop van Doris: haakhuis.nl. Haar kleurkeuze voor het pakket ‘Iman’ is precies goed."

– Iman –

Pakket Heidrun

"Wat een mooi patroon is ‘Sarah’ - en geweldig hoe de ‘echte’ Sarah veranderd is in een prachtige jonge vrouw! Ik heb kleuren uitgekozen voor een blije deken en heel af en toe wat eigen garen (kleine restjes) toegevoegd. Ik genoot van elke steek en van de symboliek achter de delen. Met dit ‘schilderen met een haaknaald’ heb ik ook veel van mijn eigen eindes en nieuwe beginnen meegehaakt."

– Heidrun –

Pakket Mirjam

"Voor deze CAL duiken we weer in een prachtig verhaal over het leven van Iman. Deze keer leren we ook een beetje haar dochter Sarah kennen. Ik heb grote bewondering voor haar kracht en doorzettingsvermogen. Daarom heb ik dan ook gekozen voor krachtige kleuren. Zoals jullie van mij gewend zijn heb ik mij natuurlijk niet gehouden aan de kleurvolgorde, maar er komt wel een pdf met mijn kleuren per toer."

– Mirjam –

Pakket Tania

"Heerlijk om weer een kunstwerk te maken van onze ontwerper, Iman. Het idee achter ‘Sarah, een Nieuw Begin’, is iets wat ons allen aanspreekt. Een bijzonder ontwerp vraagt om bijzonder garen, dus dook ik in mijn voorraad, op zoek naar een combinatie met een beetje een ‘antieke’ uitstraling. Want zelfs op ‘antieke’ leeftijd kun je aan jezelf werken en je uniek-zijn opfrissen met een nieuw begin!"

– Tania –